Vi håber, du vil elske alt det, du bestiller hos os, men bare rolig, hvis noget ikke er helt rigtigt, du har 30 dage til at returnere eller bytte den samme vare til en anden farve, størrelse osv. (så længe det er samme pris eller lavere).

Brug vores returportal for at printe en returlabel: https://return.shipmondo.com/oliprik-dk

Vi giver dig en fuld refusion (eller forskel, hvis der er nogen, i tilfælde af ombytning) med den samme metode, som du brugte til at betale, og alt, hvad vi beder om, er, at varer returneres i perfekt stand. Det betyder: ren, ubrugt, uvasket og have alle deres mærker på. Varer, der returneres til os i en stand, der ikke kan sælges, vil ikke blive refunderet og kan blive sendt tilbage til dig.

Bemærk venligst, at medmindre vi har lavet en fejl, kan forsendelsesomkostninger ikke refunderes.

For alle forespørgsler, e-mail os på support@oliprik.com.

Sådan returneres eller byttes

  1. Send venligst en e-mail til os på support@oliprik.com med besked om bytte eller returnering. Du kan nemt bare trykke på svar på din ordrebekræftelsesmail og give os besked der. Hvis du skriver til os i en separat e-mail, bedes du inkludere dit ordrenummer, navn, adresse og telefon.

  2. Pak dit tøj i den originale æske (vi vil rigtig gerne forsøge at holde affaldet på et minimum, så tænk på miljøet og genbrug vores emballage så meget som muligt).

  3. Udfyld en seddel med din årsag til at returnere varen, for eksempel 'For stor' og, hvis det er relevant, oplysningerne om den nye størrelse eller farve, du gerne vil have i bytte. Medtag sedlen i pakken. Send os helst også en e-mail med disse oplysninger til support@oliprik.com.

  4. Brug vores returportal for at printe en returlabel: https://return.shipmondo.com/oliprik-dk

  5. Eller send den selv til:

   OLI PRIK
   Sophus Schandorphs Vej 16B
   DK-2800 Kgs. Lyngby
   Danmark

   (Husk venligst, at det økonomiske ansvar for returneringen er dit, indtil det når os.)

  6. Når din returnering er modtaget, behandlet og godkendt af os, vil vi bede din bank om at behandle en refusion. Dette gøres inden for 14 hverdage og vil blive vist på din næste kontoudskrift, afhængigt af den udstedende banks behandlingstid og/eller faktureringscyklus - vær opmærksom på, at vi ikke kan påvirke dette. Din tilbagebetaling betales med den samme betalingsmetode, som du valgte til købet.